Nike Air Force 1 Low Medal Stand commemorative shoes

Auteur  
# 10/09/2012 à 10:22 Air Max Shoes (site web)
Nike Air Force 1 jaar ziet de belangrijke 30ste verjaardag van de mijlpaal, Nike Air Max na de eerder hebben gezien die uit een volledige dekking van de Nike Air Force 1 Low Medal Stand, overweldigd ook meer foto's blootstelling oogopslag. "USA" als onderwerp op de tong "De Verenigde Staten van Amerika is de VS initialen. Alle zwarte lichaam van de schoen met een wit kussen zool ontwerp effect meer zuigkracht oog.
Nike naar de 40e verjaardag in 2012, op de 40ste verjaardag van de Nike Free Powerlines herdenken + NRG beperkte schoenen gelanceerd NonFuture Free Series BAREFOOT TRAINING "blote voeten opleiding" als een design-concept. Zolen door meerdere onafhankelijke rechthoekige deeltjes laat zolen voldoen aan voetenwerk van de drager schoenen meer perfect klim naar stabiliteit, vermindering van de belasting voor de drager of atleten, het lichaam van de schoen Gratis Powerlines + NRG het lichaam van de schoen heeft een ademende en lichtgewicht mesh-materiaal gemaakt van speciaal behandeld. Het lichaam van de schoen om de Gouden Schoen onderwerpen, om uitspreken voor het ontwerp van de onshore "steilste man Micheal Johnson" als. Nike Swoosh aan de buitenkant van de rode, de binnenkant is blauw, ook de kleur van de Amerikaanse vlag vertegenwoordigt. Ook een combinatie van Nike +-technologie, chips en gevoelens van de record in de zolen van de sandwich, kan opnemen van de drager tempo en tijd, kan overeenkomen met de iPhone en iPod producten.
In aanvulling op de gewenste stijl outdoor mode trend in de afgelopen jaren in de mode verspreid geleidelijk richten op de uitvoering van een enkel product functionaliteit, Air max 1 en in beide merken, Nike is zeker een van de beste. Met Cole Haan maakt gebruik van de heer van de de Lunarlon zool zool van Nike ontwikkeld op het schoeisel van de release is goed bekend in de wereld. Het merk weer brengen de zolen van Nike ontwikkeld dat merk Hurley. Naar aanleiding van de eerder produceerde de combinatie van Nike Flywire technologie, het merk van de Phantom Sandal sandaal stijl gemodelleerd Maar met de blote voeten-achtige Gratis Nike technologie, gecombineerd met de briljante doel van kleur, geloof ik dat kan rage veroorzaken.
# 10/10/2012 à 07:12 Tony Romo Jerseys (site web)
zlynewyyurl1010 Jersey school child was Official Cowboys Jerseys to learn the rules and dabble games after a year or two of play while keeping Holdem as a foundation Nike Cowboys Jerseys Schools do value the benefits of travel,
Répondre à ce message

Vous n'êtes pas autorisé à poster un message sur le forum.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site