NIKE FREE POWER LINES + atmos excellent permeability

Auteur  
# 08/09/2012 à 08:20 Nike Air Max (site web)
De naam van de mode schoenen uit Japan atmosfeer en vertelde onlangs Nike om een? Special Edition Gratis Powerlines schoenen te maken. Deze schoenen werden met behulp van zwarte als de primaire toon, Nike air maar met de kleur rood tinten ingericht, versierd met ster patroon op het lichaam van de schoen met de veters van organisaties is altijd de traditionele gemengde sterk verbeteren van de mode-stijl van de schoenen; samen met de functionele eigenschappen van de zolen en licht-gewicht, en is zeker een verzameling van functionele en stijlvolle design in een ook schoenen opvallen zo nieuw.
Nike vandaag terug bracht een Dunk High LR nieuwe meesterwerk. Deze dubbele Dunk High LR totale based tune alle zwarte bovendeel gebruiken op twee soorten textuur gepresenteerd suède vormen het lichaam van de schoen Nike logo details Eigenschappen metallic zilver, Air max 1 met Vulc tussenzool, en de mensen geprezen Lunarlon binnenzool configuratie absoluut dual mensen geapprecieerd nieuwe meesterwerk. Deze dubbele Dunk High LR is begonnen bij de Nike Sportswear winkelrekken te koop, u wilt beginnen met de schoenen, moet fans opgelet.
+ Is niet alleen een hot keuze van de Nike lichtgewicht werk in de afgelopen jaren lijkt push meer, als we kijken naar de oud voor nieuw lichtgewicht schoenen geadverteerd kan de drager om te genieten van de "blote voeten lopen" de Free Power lijnen ervaring. Recent beroemde schoen Japanse winkel atmos dubbele blote voeten loopschoenen van Nike gemodelleerd lancering gezamenlijke Rainbow Special Edition schoenen. Nike Free Power Lines + atmos selectie van uitstekende ademend vermogen zwarte synthetische vezel orgaan van de schoen, en vamps in de nacht de Rainbow kleur als de ster patroon, alsof de sterren opknoping regenboog, heel romantisch. Samen met speciale vetersysteem ontwerp, dit paar slanke schoenen nieuwe passen bij uw voeten zorgen voor de beweging die nodig is ondersteuning en percelen. Niet alleen de vorm van na voet is ook zeer licht en comfortabel.
Répondre à ce message

Vous n'êtes pas autorisé à poster un message sur le forum.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site