Nike glow classic charm

Auteur  
# 11/09/2012 à 04:43 Air Max Shoes
Uitgegroeid tot de mainstream van de high tech trend, Nike Air Max hebben veel klassieke schoenen voorzien op de laatste sport-wetenschap en technologie, alsmede materiaal, nieuw leven ingeblazen de klassieke charme om als gigantische Nike sportschoenen sector kan worden beschouwd als een van de beste. De gloednieuwe Nike Air Max 90 Hyperfuse oranje / grijze kleur gedeelte gemodelleerd klassieke schoenen Air Max 90, de uit een stuk naadloze technologie Hyperfuse voorbehouden hiel systeem onder geïnjecteerd de premisse.
Gray kunstmatige lichaam van de schoen met het ontwerp van een groot gebied van de mesh, aan het licht textuur te verbeteren om een ​​goede luchtdoorlaatbaarheid ervoor te zorgen, zodat uw voeten altijd droog blijven. Ingetogen, low-key grijs in combinatie met een overwegend heldere felle oranje kleur combinatie, gezien de dynamiek en vitaliteit voor de nieuwe schoenen.
Nike Air Force 1 is klassieke worden NIKE, tot op heden, heeft doorgebracht 30 jaar. Niet zo lang geleden, Nike bedrijf is de eerste die de 2012 herfst en winter schoenen, waaronder een paar met de naam Air Force 1 Hi 'Black Volt' de schoenen kan omschreven worden als heldere vlekken te lanceren. De totale uitstraling van het hele zwart samen met fluorescerende groene zolen, veters, en AIR LOGO, de hele tijd om te pronken met de fluorescerende element zelf. Night party raken niet scherp? Dat er niets te vrezen! Officieel te koop in augustus, geen vrienden, is er een gevoel van bewegende onmiddellijk nadat u veld house party boy, het publiek de ogen zullen samen zijn met je voetstappen rotatie.
Het jaar van de meest invloedrijke atleten, Air Max absolute non Jeremy Lin is niets anders dan opzettelijk te sturen geschenk aan de geboorte van de Fengyun schitterende ster en een van de jaarlijkse 100 VIP "bovenaan de" Time "magazine te vieren, Jeremy Lin sponsor Nike lanceerde schoenen Nike Air Force 1 QS Jeremy Lin. Dit paar planken op 7 juli naar Air Force 1 Quickstrike normen van de New York Knicks team te verkopen presenteert denim blauw en oranje kleur combinatie van nubuck leer gemaakt van het lichaam van de schoen tong borduursel op een herkenbare extreem hoge "LIN" indicatie en een swoosh logo, de hiel gedeelte geborduurd "JL" ten behoeve van Jeremy Lin afkortingen.
# 10/10/2012 à 07:12 Texans Jerseys Shop (site web)
zlynewyyurl1010 The parade always Texans Jerseys Shop of poker in the to everyone that Texas Holdem is that form. It would be Nike Texans Jerseys unthinkable to have a brick or online poker room that does not spread Holdem in one
Répondre à ce message

Vous n'êtes pas autorisé à poster un message sur le forum.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site