NIKE has created a timeless quality

Auteur  
# 06/09/2012 à 09:43 Air Max (site web)
Nike Air Max en onlangs heeft een nieuwe tactiek. Nike SB Dunk High nieuwste kleur, de kleur is niet kleurrijk of avant garde moderne, maar een terugkeer naar de zwarte en witte kleur. Zwarte lichaam van de schoen en witte haak met schoenveters, eenvoudig, maar gunstig in vergelijking met die prachtige schoenen. Maar is dit eenvoudige, heeft dit paar schoenen uitgegroeid tot een wilde schoenen Of winkelen, wandelen, sporten, collectibles, zijn uitgegroeid tot een goede keuze. Het is vermeldenswaard dat, als vrienden niet hoeft te wachten voor een lange tijd, de volgende week zal een uitgebreid overzicht te zijn, wanneer vermoedelijk zal helpen om veel fans gek te geven.
De nieuwe Tiempo Legend IV combineert 17 jaar van continue verbetering proces, gericht op het creëren van tijdloze kwaliteit. Tiempo namens aanraking, Air Max erfgoed en technologie, vele voordelen in een. Het wordt steeds beter aan de behoeften van de elite van vandaag spelers te ontmoeten. Tiempo is een onderdeel van Nike Soccer DNA en de schouder van de verantwoordelijkheid van zich te houden aan de traditionele elementen, terwijl niet te vergeten om innovatie te zoeken.
Tiempo Legend IV voetbalschoenen weigerde te vertrouwen op vergane glorie. In plaats daarvan wordt het brouwen van een pionier glorie en spannende toekomst. De levendige oranje tong, hiel, studs en veters op de details, niet alleen handhaafde haar gebruikelijke superieure technologie, maar ook vol van de evolutie van de innovatie. Tiempo Elite serie selectie van hoge-kwaliteit leer is zowel draagbaar en zacht, waardoor spelers dragen comfortabel flexibel gevoel, raakt gevoelige en bal. Uitstekende touch, taai en lichtgewicht carbon fiber chassis, vliegen lijn technologie en de verbetering van de spikes en andere innovaties, waardoor Tiempo Return of the King-achtige shock. Verbeterde bovenste hechting verdere versterking van de zachtheid van de vamp, en het gevoel van ontspanning van de bovendeel van leder te minimaliseren, en de nieuwe steunzool in de demping op hetzelfde moment wordt niet vervormd. Spelers zware inspanning, voet en de hiel super ondersteuning maakt het de bal laarzen van de reactie sneller. Zolen lichtgewicht carbon plaat terwijl het versterken bal laarzen hardheid te vermijden te rigide. Afgeronde spikes plus twee centrale blad voor de spelers om de meest behoefte aan super grip. Nike vlieglijn technologie met super voet lock-functie, breng uitzonderlijke ondersteuning van kracht, terwijl het verbeteren van het comfort en de handling van de bal laarzen.
Répondre à ce message

Vous n'êtes pas autorisé à poster un message sur le forum.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site