Nike prints shoes

Auteur  
# 05/09/2012 à 09:36 Nike Air Max (site web)
Liberty is een Britse oud merk, beroemde sieraden, textiel, Nike air liet kort voor een gezamenlijke sectie track and field spikes, op het moment weer samen om een reeks werken van klassieke Liberty print geïnspireerd ontwerp schoenen te lanceren. Deze werken omvatten de Air Max 1, Free Run 2, Free Run 3, LunarGlide + 4, Lunar MTRL. De klassieke prints brengen mensen een bedwelmende geur gevoel.
Grootte vandaag terug naar een van de hoogste tennisschoenen winkel in het Verenigd Koninkrijk opnieuw introduceerde een paar Toki Pastel Pack populaire nieuwe werken. Dit paar van de Toki populaire schoenen zijn volledige suède bovenmateriaal, de algehele kleur is aqua blauw en mint groen, de andere aan de rand van de kant gaten heeft een D-ring van dezelfde kleur details, mensen te laten zien fris design sfeer.
Nike release van het nieuwe ontwerp van de nieuwe Nike Toki vrouwelijke modellen, Air max one deze schoen body to body suède leer based materiaal, en het lichaam van de schoen in aanvulling op witte gevulkaniseerd zool en metalen oogjes niet meer vinden een spoor van diverse materialen en bont. Met het oog op de compacte body van de schoen, en het afronden van de vorige heldere Swoosh te bereiken, net opdoemen geperforeerde decoratieve versieringen. Nieuwe kleur van de Nike Toki bruine nieuwe, en misschien is dit de schoen soort laatste lancering van nieuwe producten. Match complexe oude smaak gevulkaniseerd tussenzool per ongeluk brengen eenvoudig en gemakkelijk om het effect van de dikte van de het vaste lichaam van de schoen, die gevoed en warm, nemen zonder rekening te houden met seks blijkt het ontwerp motieven, deze schoen lichaam met bruine suède bovendeel, zorg ook hangt af gevolgd door de imitatie carbon geweven hiel design, decoratief, maar ook een van de ademende functie, uitstraling en kleur zijn vrij eenvoudig en kan een goede keuze goed te zijn voor als eenvoudige schoenen vrienden.
# 05/09/2012 à 09:38 Agorhaigh (site web)
Répondre à ce message

Vous n'êtes pas autorisé à poster un message sur le forum.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site